You are currently viewing Clinica stomatologica Unirii

Clinica stomatologica Unirii

Clinica stomatologica Unirii CEC Dental Clinic este o clinică de excelență în stomatologie. Situată pe Bulevardul Unirii, Nr 33, Sector 3, București, CEC Dental Clinic înseamnă specialiști în stomatologie, metode moderne și tehnologie de ultimă generație. In clinica noastră fiecare pacient beneficieză de tratamente dentare atraumatice, la cele mai înalte standarde. 

Profesionalism și experiență la CEC Dental Clinic Unirii

La clinica stomatologică CEC Dental Clinic Unirii am creat o atmosferă relaxantă, pentru copii si adulți. Profesionalismul dar și experiența echipei noastre, într-un mediu cu măsuri stricte de igienă și sterilizare garantează rezultate foarte bune.

Clinica stomatologica Unirii

Laserul Dioda Epic X la clinica stomatologica Unirii CEC Dental Clinic

Folosit Laserul Dioda Epic X, cu ajutorul căruia pacienții noștri vor beneficia printre altele și de capabilități chirurgicale rapide, precum și de numeroase proceduri de igienă, terapia durerii și albire. Stomatologia Epic Laser este unul dintre cele mai avansate tratamente dentare din prezent. 

Planul de tratament la clinica stomatologica Unirii CEC Dental Clinic

Înainte de a începe tratamentul, medicul specialist va lucra cu dumneavoastră pentru a întocmi un plan de tratament dentar. La clinica stomatologica Unirii CEC Dental Clinic procesul începe imediat ce pacientul intră în cabinetul stomatologic. 

Astfel, pacientul va putea să:

  • primească o explicație clară a tratamentului și a rezultatelor posibile;
  • primească informații complete, clare și exacte pe care să le poată înțelege, înainte, în timpul și după tratament, luând decizii în cunoștință de cauză în parteneriat cu persoanele care îi oferă asistență medicală;
  • știe cât va costa tratamentul înainte de a începe și să fie informat despre orice modificări.

Beneficiezi de confort și prețuri decente la CEC Dental Clinic 

Vizita la medicul dentist nu ar trebui să fie legată, neapărat, de vreo durere sau disconfort. Specialistii din clinica stomatologica Unirii CEC Dental Clinic recomandă controlul dentar periodic – ideal, din 6 în 6 luni – previne apariția afecțiunilor dentare, ne protejează sănătatea întregului organism și, nu în ultimul rând, ne ajută să evităm tratamentele costisitoare pentru afecțiunile stomatologice în stare avansată: abcesul dentar, parodontoza, bolile gingivale etc. 

În unele cazuri, este posibil ca medicul stomatolog să-ți recomande să vii mai des în cabinetul său. De exemplu: dacă fumezi, porți lucrări protetice sau dacă te afli în timpul unui tratament cu aparat dentar.

Lasă un răspuns