Tehnologia Endoret® (PRGF®)

Tehnologia Endoret® (PRGF®)

Tehnologia Endoret® (PRGF®)

Descoperă tehnologia inovatoare Endoret® (PRGF®) care marchează un avans semnificativ în domeniul biomedical. Acest sistem revoluționar stimulează regenerarea țesuturilor prin concentrarea factorilor de creștere și a altor proteine esențiale, toate preluate din plasma sanguină a propriului pacient.

Tehnologia PRGF (Endoret) se distinge prin capacitatea sa de a obține un concentrat proteic activ biologic din sângele pacientului. Acest concentrat are un impact semnificativ în regenerarea țesuturilor deteriorate, reprezentând o alternativă avansată la metodele tradiționale.

Proprietățile de bază ale tehnologiei Endoret

Tehnologia Endoret

Extracțiile de dinți devin acum mai ușoare și mai puțin traumatice. Tehnologia cu ultrasunete elimină disconfortul postoperator, promovând vindecarea rapidă și reducând riscul de complicații.

Implanturi dentare fără complicații

Piezotomul redefinește extracțiile dentare, aducând precizie și confort în chirurgia dentară. Vibrațiile ultrasonice eliberează cu delicatețe dinții de ligamentele parodontale, asigurând o extracție rapidă și minim invazivă.

Cum funcționează Endoret

Procesul de vindecare post-extracție poate fi accelerat semnificativ cu tehnologia Endoret. Obținut din plasma sanguină a pacientului, acest concentrat proteic reduce disconfortul și promovează o vindecare eficientă după extracții dentare complicate.

CEC Dental Clinic
CEC Dental Clinic

Beneficiile Tehnologiei Endoret® (PRGF®) în stomatologia modernă

Beneficiile Tehnologiei Endoret® (PRGF®) în stomatologia modernă

Endoret® (PRGF®) nu este doar o tehnologie, ci o revoluție în stomatologia modernă. Această metodă avansată de regenerare țesuturilor aduce o serie de beneficii semnificative, consolidându-și poziția ca alegere de top pentru pacienții care doresc o soluție inovatoare și sigură.

Printre avantajele cheie se numără accelerarea procesului de vindecare, fără a utiliza materiale străine, și fabricarea produsului exclusiv din sângele propriu al pacientului, eliminând astfel riscul de efecte adverse sau respingere. Tehnologia PRGF® promovează, de asemenea, o proliferare celulară crescută, reducând durerea, inflamația și riscul de infecție.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.