SC CEC Dental Clinic SRL

Bulevardul Unirii, Nr 33, Sector 3, Bucuresti, Romania

E-mail: cecdentalprogramari@gmail.com

Mai jos găsiți scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

Modul de prelucrare: Datele de identificare și de contact, precum și serviciile medicale pentru pacient în clinică, sunt accesate de operatorii de la recepție pentru înregistrarea si gestionarea programărilor de consultații și tratament, precum și pentru înregistrarea plăților efectuate.

Date prelucrate: Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Datele medicale: istoricul medical, rezultatele analizelor medicale, diagnosticul și planul de tratament în clinică.

Pentru a furniza serviciile medicale pe care dvs. doriți să le faceți în cadrul clinicii stomatologice CEC Dental Clinic, este necesar ca noi sa știm cine sunteți și să vă cunoaștem istoricul medical. Aceasta înseamnă, din punct de vedere legal, prelucrarea datelor dvs personale.

Ca urmare prin solicitarea dvs. de a efectua investigații în cadrul clinicii stomatologice CEC Dental Clinic vă exprimați acordul ca datele dvs să fie preluate/prelucrate și stocate conform prevederilor legale specifice din domeniul sănătății.

De asemenea, datele dvs pot fi prelucrate si din necesitatea de a respecta o anume obligație legală cum ar fi în cazul raportărilor cu autoritățile competente în domeniul sănătății sau la derularea eventualelor controale inițiate de către autoritațile legale.

Datele preluate urmează a fi stocate pentru perioada impusa de legile specifice din domeniul sănătății. CEC Dental CLINIC nu prelucrează datele în mod excesiv, nu externalizează catre terti accesul la acestea, nu deruleaza campanii de marketing direct.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de CEC Dental Clinic se dorește a fi facută doar în scopul în care datele dvs. au fost preluate, fără a fi prelucrate și pentru un scop secundar care este incompatibil cu scopul principal pentru care datele dvs. personale sunt inițial colectate.

Datele colectate sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este strict necesar pentru derularea actului medical/prestarea serviciului medical de catre CEC Dental Clinic. Informațiile colectate vor fi folosite doar în scopul derulării actului medical/furnizării serviciului medical.

Protejăm prelucrarea datelor cu caracter personal împotriva amenințărilor la adresa prelucrării. Măsurile de securitate pe care le-am pus în practică sunt de natură a asigura protecția datelor dvs. cu caracter personal.

Drepturi

Aveți dreptul sa accesați datele dvs. personale

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs personale. O astfel de obiecție însă duce la imposibilitatea de a va furniza serviciile noastre, deoarece fără a vă identifica în mod real nu puteți accesa serviciile din cadrul CEC Dental Clinic.

Aveți dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Vom rectifica datele dvs de îndată ce vom fi anunțați.

Aveți dreptul la ștergerea datelor dvs. personale. La solicitarea dumneavoastră vom șterge fără întârzieri nejustificate datele dvs. personale pe care le prelucrăm, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate.

Puteți trimite solicitarea dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale la adresa de e-mail cecdentalprogramari@gmail.com.