Descoperă tratamentele stomatologice din clinica CEC Dental Clinic

De la îngrijirea preventivă până la înlocuirea dinților: la CEC Dental Clinic oferim întreaga gamă de servicii de stomatologie pentru a vă menține dinții sănătoși și frumoși pe tot parcursul vieții. Dacă doriți mai multe informații despre serviciile pe care le oferim, vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.

Clinica stomatologica CEC Dental Clinic la Piata Unirii

Pedodonție

Pedodonția sau stomatologia pediatrică se ocupă cu îngrijirea și tratarea dinților la copii de la apariția dinților de lapte și până la adolescență. 

Clinica stomatologica CEC Dental Clinic

Estetica dentară

Estetica dentară cuprinde o gamă de tratamente concepute pentru a îmbunătăți aspectul dinților și al zâmbetului.

implanturi dentare

Implantologie

Implantologia este o specialitate chirurgicală care înlocuiește dinții lipsă sau grav deteriorați, cu o rădăcina artificială cunoscută sub numele de implant dentar. 

straumann

Implant Straumann

Implanturile dentare Straumann sunt implanturi dentare de cea mai bună calitate, oferă standarde optime de funcționalitate, precum și un confort sporit și o estetică îmbunătățită.

aparat dentar

Ortodonție

Ortodonția se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și corectarea dinților și maxilarelor poziționate necorespunzător sau pentru a corecta ocluzia greșită. 

protetica dentara

Protetică dentară

Protetica dentară se ocupă cu refacerea echilibrului estetic și funcțional al dinților prin lucrări fixe precum fațete, coroane și punți dentare, lucrări mobilizabile cum ar fi protezele dentare sau lucrări parțial mobilizabile.

tratament dentar

Endodonție

Endodonția este specialitatea medicinii dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui.

servicii parodontologie

Parodontologie

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor care afectează gingiile și țesuturile parodontale, fiind o specialitate importantă în stomatologie.

chirurgie dinti

Chirurgie oro-maxilo-facială

Chirurgia oro-maxilo-facială se concentrează pe chirurgia reconstructivă a feței, cavității bucale, capul, gâtul, gura și maxilarele, precum și chirurgia estetică facială.

pacienta

Stomatologie generală

Stomatologia generală se ocupă cu tratamentele generale ale dinților precum tratarea cariilor, protetica fixă și mobilă și profilaxia dentară.

Solicita o programare

Lasă-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Telefon

+40 759 123 368

Adresa

Bulevardul Unirii, Nr 33, Sector 1, Bucuresti

Urmareste-ne