Despre noi

Clinică stomatologică care oferă serviciile, atenția și grija pe care le meritați

CEC Dental Clinic a luat naștere din dorința de a oferi pacienților servicii stomatologice la standarde internaționale, într-un mediu prietenos, și o echipă medicală cu o viziune modernă asupra actului medical, care să trateze pacientul cu respect, profesionalism și să-l îndrume în alegerea tratamentului stomatologic potrivit.

Situată la Piața Unirii, CEC Dental Clinic oferă o gamă largă de servicii stomatologice pentru adulți și copii. O locație premium, cabinete stomatologice de ultimă generație și menținute la cele mai înalte standarde, proceduri stomatologice la standarde foarte înalte folosind doar materiale și echipamente de ultimă generație.

imagine clinica
CEC Dental Clinic

Clinică de excelență

CEC Dental Clinic

Urgențe stomatologice

scaun, semn

Mediu relaxant

CEC Dental Clinic

Servicii complete

Clinică Stomatologică de Excelență

Suntem o echipă medicală de profesioniști cu vastă experiență în domeniul stomatologiei, folosind cele mai noi tendințe și tehnologii din industria dentară. La CEC Dental Clinic punem accentul pe munca în echipă, pe prevenție și pe servicii curative. Ne dorim să avem o relație de lungă durată cu pacienții noștri și de aceea folosim doar materiale de cea mai buna calitate, care să le ofere cele mai bune rezultate pe termen lung. În clinica noastră am tratat o serie de pacienți anxioși și nervoși, care au avut experiențe neplăcute în trecut. Ne mândrim să oferim pacienților noștri cea mai plăcută experiență care le permite să-și depășească orice frică și să aibă o dantură puternică și un zâmbet sănătos și frumos.

Misiunea noastră este să oferim cele mai accesibile și nedureroase tratamente dentare. Fie că este vorba de albirea dinților, implanturi dentare, aparate ortodontice, intervenții chirurgicale sau o vizită de rutină asigurăm cele mai bune servicii într-un mediu confortabil și prietenos.

Dr Narcisa Calota

Manager General
imagine dinte cu maini

Profesionalism

CEC Dental înseamnă servicii medicale realizate la cel mai înalt nivel, medici cu experiență în domeniu, echipamente de ultimă generație.

dinte ascutit

Respect

Să tratăm fiecare pacient cu respect și egalitate, să le fim aproape și să lucrăm împreună pentru a avea cele mai bune rezultate.

dinte pe rotund

Responsabilitate

Să oferim pacienților noștri un diagnostic corect, dar și cel mai eficient tratament, individualizat în funcție de afecțiunea de care suferă.

Cei mai buni specialiști în stomatologie pentru tine și familia ta

În prezent, clinica dispune de 2 cabinete modern amenajate destinate specialităților stomatologice precum chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, stomatologie pediatrică, profilaxie şi prevenţie dentară.  

Excelența în stomatologie, sterilizarea perfectă, tehnicile şi tehnologiile avansate, mediu relaxant și plăcut, consultații stomatologice complexe, transparență, preturi accesibile, plan de tratament personalizat, expertiza și competenţa medicilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care pacienţii noştri trec pragul clinicii noastre dentare și revin cu încredere de fiecare dată. 

aparatura cec dental