AquaCare Velopex

Eficiență în stomatologie

Eficiență în stomatologie

AquaCare Velopex se impune ca o inovație remarcabilă în stomatologie, oferind un tratament minim invaziv și confortabil. Cu o tehnologie revoluționară, această unitate dentară utilizează un flux fin de fluid Aqua Sol și o mică cantitate de pulbere pentru a realiza proceduri de curățare eficiente. Tratamentele variate includ îndepărtarea cariilor, a restaurărilor vechi din compozit și pregătirea suprafeței pentru diverse intervenții.

Beneficiile, de la reducerea nevoii de anestezie la riscul minim de microfractură, fac din AquaCare Velopex o alegere inovatoare și eficientă pentru medici și pacienți.

Proprietățile de bază ale aparatului AquaCare Velopex

Inovație în tratamentul stomatologic

AquaCare Velopex redefinește experiența stomatologică, oferind un tratament minim invaziv și confortabil. Utilizând tehnologie revoluționară, această unitate dentară de aer abraziv tratează afecțiunile dentare fără a afecta integritatea naturală a dinților.

Diverse tratamente eficiente

Tratamentele cu AquaCare Velopex includ îndepărtarea cariilor, a restaurărilor vechi din compozit, pregătirea suprafeței pentru lipire sau etanșare, și eliminarea petelor și decolorărilor dentare.

Beneficii remarcabile pentru pacienți și medici

AquaCare Velopex aduce beneficii semnificative - nu generează căldură, sunet, presiune sau vibrații, reducând nevoia de anestezie, având un impact minim asupra țesutului sănătos. Lasă zona de lucru relativ uscată și reduce riscul de microfractură.

CEC Dental Clinic
CEC Dental Clinic

Evoluție în practica stomatologică modernă

Evoluție în practica stomatologică modernă

AquaCare Velopex nu este doar o unitate dentară; este o evoluție în practica stomatologică modernă. Cu tratamente eficiente, cum ar fi îndepărtarea cariilor și a restaurărilor vechi, această tehnologie avansată oferă un impact minim asupra sănătății dentare generale.

Cu avantaje precum absența căldurii și vibrațiilor, reducerea nevoii de anestezie și posibilitatea de a trata mai multe zone într-o singură vizită, AquaCare Velopex marchează o schimbare semnificativă în abordarea tradițională a tratamentelor stomatologice.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.