Ortodonție

Tratament ortodontic personalizat

Descoperă beneficiile tratamentului ortodontic la CEC Dental Clinic, unde abordăm fiecare caz cu atenție și profesionalism. Prin intermediul aparatului dentar, asigurăm poziționarea corectă a dinților în arcadele dentare, alinierea maxilarelor în ocluzie, eliminarea factorilor generatori ai cariei dentare și bolii parodontale, eliminarea defectelor de vorbire, creșterea nivelului de încredere și îmbunătățirea imaginii personale în general.

Dosar ortodontic complet

Colaborarea cu medici specializați în ortodonție la CEC Dental Clinic implică evaluarea fiecărui caz printr-un dosar ortodontic detaliat, ce include fotografii intraorale și extraorale, radiografii dentare și de profil, precum și modele de studiu. Documentăm evoluția tratamentului pentru o monitorizare precisă, realizăm imagini precise pentru o diagnosticare corectă și analizăm detaliat structura dentară, oferind o perspectivă completă asupra cazului.

Opțiuni variate de tratament

Adaptăm tratamentul în funcție de particularitățile fiecărui pacient și dorințele acestuia, oferind trei metode principale: aparate mobile pentru copii, aparate fixe potrivite pentru toate vârstele și chirurgie ortognată în cazuri severe. Oferim astfel soluții personalizate pentru fiecare pacient, asigurându-ne că rezultatele sunt durabile și estetice.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.