Piezotom

Cum funcționează piezotomul

Cum funcționează piezotomul

Piezotomul aduce o schimbare semnificativă în lumea extracțiilor dentare, redefinind procedura și îmbunătățind experiența pacientului. Cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, acest dispozitiv inovator permite efectuarea extracțiilor într-un mod atraumatic și eficient.

Piezotomul funcționează prin utilizarea vibrațiilor ultrasonice pentru a elibera dinții de ligamentele parodontale, fără a afecta țesuturile adiacente. Această abordare precisă și minim invazivă asigură o extracție rapidă, reducând disconfortul postoperator și promovând o vindecare mai rapidă. Cu toate aceste beneficii, Piezotomul se distinge ca un dispozitiv puternic, silențios și modern.

Proprietățile de bază ale Piezotomului

Extracții fără traumă

Extracțiile de dinți devin acum mai ușoare și mai puțin traumatice. Tehnologia cu ultrasunete elimină disconfortul postoperator, promovând vindecarea rapidă și reducând riscul de complicații.

Extracții eficiente și atraumatice

Piezotomul redefinește extracțiile dentare, aducând precizie și confort în chirurgia dentară. Vibrațiile ultrasonice eliberează cu delicatețe dinții de ligamentele parodontale, asigurând o extracție rapidă și minim invazivă.

Calitatea vindecării

Această abordare minim invazivă nu doar optimizează procesul de extracție a dinților, ci și contribuie la o vindecare mai rapidă și la reducerea traumei postoperatorii. La CEC Dental Clinic, ne angajăm să oferim pacienților noștri cele mai moderne soluții.

CEC Dental Clinic

Avantajele piezotomului în chirurgia dentară

Beneficiile utilizării Piezotomului în chirurgia dentară sunt variate și semnificative. Un aspect esențial este reducerea disconfortului postoperator, datorită extracției atraumatice și precize a dinților. Vindecarea rapidă este o altă caracteristică notabilă, contribuind la confortul și recuperarea eficientă a pacientului.

Cu riscul de complicații redus și durere minimă, Piezotomul devine o alegere ideală pentru extracții, în special în cazul intervențiilor premergătoare implanturilor dentare și procedurilor parodontologice. Este un dispozitiv de pionierat în chirurgia dentară, marcând un pas important către o practică stomatologică modernă și orientată către pacient. La CEC Dental Clinic, aducem tehnologia de vârf în beneficiul sănătății tale dentare.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.