Parodontologie

Parodontologia: protejarea sănătății gingiilor și a țesuturilor de susținere

Parodontologia reprezintă o ramură esențială a medicinei dentare, focalizată pe diagnosticarea și tratarea bolilor gingiilor și a țesuturilor de susținere a dinților. Această specialitate se concentrează pe studiul anatomiei și fiziologiei parodonțiului marginal, oferind soluții eficiente pentru diversele afecțiuni care îl pot afecta.

Consultație și tratament personalizat

Dacă resimțiți sângerări dentare, inflamații gingivale sau alte simptome, este esențial să acordați atenție acestor semnale. La clinica noastră de pe Bulevardul Unirii, nr. 33, vă întâmpinăm cu soluții personalizate pentru sănătatea gingiilor și prevenirea afecțiunilor parodontale. Parodontologii noștri vă vor ghida printr-un tratament eficient și vă vor oferi recomandări pentru o igienă dentară corectă, contribuind astfel la menținerea sănătății orale de-a lungul timpului.

Cum se clasifică bolile parodontale?

Bolile parodontale, cunoscute și sub denumirea de parodontoze, cuprind gingivitele și parodontitele, stadii variate ale afecțiunilor parodonțiului. Neglijate, acestea pot duce la pierderea treptată a dinților, subliniind importanța intervenției precoce și a tratamentelor adecvate.

Bolile parodontale se clasifică în diverse categorii, inclusiv gingivopatii, parodontite cronice sau agresive, abcese parodontale și altele. Simptomele pot varia de la sângerări gingivale la dureri în timpul masticației, inflamații gingivale și miros neplăcut al respirației. Identificarea precoce și tratamentul prompt sunt cruciale pentru oprirea evoluției bolii.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.