Protetică dentară

Restaurarea țesuturilor dure dentare prin protetică dentară

Protetica dentară reprezintă o ramură esențială a medicinei dentare, axată pe restaurarea țesuturilor dure dentare compromite de diverse afecțiuni precum leziuni carioase, traumatisme sau boala parodontală. Scopul principal este refacerea funcțiilor masticatorii, de autoîntreținere, fonatorii, respiratorii și estetice. În cadrul acestei discipline, se utilizează microproteze dezvoltate în strânsă colaborare cu laboratoarele de tehnică dentară, relație esențială pentru obținerea unor rezultate de calitate.

Protetica Dentară: reconstrucția arcadelor dento-alveolare

Prima ramură a proteticii dentare se concentrează pe reconstrucția arcadelor dento-alveolare. Aici, experții noștri lucrează pentru a restabili integritatea țesuturilor dure dentare compromise. Tehnicile avansate și materialele de ultimă generație sunt folosite pentru a asigura rezultate durabile și funcționalitate optimă.

Protetica maxilo-facială: protezarea altor structuri

A doua ramură a proteticii dentare, protetica maxilo-facială, se axează pe protezarea altor structuri ale aparatului dento-maxilar. Aceasta acoperă o gamă variată de lucrări protetice, incluzând fațete dentare, coroane dentare, proteze dentare fixe sau detașabile, incrustații dentare și dispozitive corono-radiculare.

În clinica noastră, situată central pe Bulevardul Unirii, nr. 33, te întâmpinăm cu tehnologie de ultimă generație, materiale de înaltă calitate și specialiști cu experiență în domeniul proteticii dentare. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare pacient primește o îngrijire personalizată și rezultate durabile în domeniul proteticii dentare.

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.