Lampa de albire Beyond

Experiența supremă de albire

Experiența supremă de albire

Beyond Ultra II, cea mai recentă adăugire la gama avansată de îngrijire dentară a Clinicii Dentare CEC, aduce o abordare revoluționară a albirii dentare. Incorporând tehnologia cu ultrasunete de ultimă generație, această lampă modernă de albire redefinește experiența dentară, asigurând rezultate remarcabile într-un timp record.

La baza angajamentului Clinicii Dentare CEC pentru excelență se află Beyond Ultra II, o lampă de albire de ultimă generație care depășește metodele convenționale. Incorporarea tehnologiei cu ultrasunete o diferențiază, permitând gelului de albire să vizeze smalțul mai cuprinzător. Acest lucru nu doar reduce durata tratamentului, ci minimizează și sensibilitatea dentară, traducându-se într-o experiență îmbunătățită pentru pacient și rezultate dorite.

Proprietățile de bază ale lămpii de albire Beyond

Zâmbet strălucitor

Descoperă secretul unui zâmbet strălucitor la CEC Dental Clinic, unde te așteaptă cea mai recentă și modernă versiune a lămpii de albire Beyond - Beyond Ultra II. Această inovație tehnologică, care integrează ultrasunetele, redefinește experiența albirii dentare, asigurând rezultate remarcabile într-un timp record.

Albire eficientă și fără sensibilitate

Cu Beyond Ultra II, tehnologia cu ultrasunete aduce un plus de eficiență în albirea dentară. Gelul de albire țintește complet smalțul, reducând timpul de tratament și minimizând sensibilitatea dentară. Aceasta se traduce într-o satisfacție sporită pentru pacient, oferind rezultatele dorite fără disconfort.

Performanță superioară în albirea dentară

Experimentează performanța superioară a sistemului de albire Beyond II ULTRA, echipat cu tehnologie ultrasonică avansată. Opțiunile personalizate de putere luminoasă și formula de albire BEYOND, ce conține peroxid de hidrogen și dioxid de siliciu, transformă dinții într-un timp scurt.

CEC Dental Clinic
CEC Dental Clinic

Tehnologie Ultrasunet

Tehnologie Ultrasunet

Incorporarea tehnologiei ultrasunetelor în Beyond Ultra II simplifică procesul de albire, oferind eficiență fără a compromite rezultatele. Acțiunea țintită a gelului asupra smalțului asigură un tratament mai rapid, oferind pacienților rezultatele dorite într-un timp mai scurt. Această abordare revoluționară nu doar distinge Beyond Ultra II în ceea ce privește tehnologia, ci priorizează și confortul și satisfacția pacientului.

Când este utilizat în combinație cu formula de albire BEYOND, care conține peroxid de hidrogen (H2O2) și dioxid de siliciu (SiO2), rezultatul final este dinți mai albi și mai strălucitori, într-un timp scurt. 

Prețuri

Descoperă tarifele noastre competitive. Profită acum de oferte exclusive!

Servicii

Soluții integrate, calitate superioară și suport personalizat de încredere.

Programează-te acum

Rezervă-ți locul pentru o experiență personalizată și îngrijire de calitate.