You are currently viewing Chirurgia oro-maxilo-facială zona Unirii

Chirurgia oro-maxilo-facială zona Unirii

Chirurgia oro-maxilo-facială se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul chirurgical al unei game variate de probleme. Printre acestea se află afecțiuni dento-parodontale, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, dar și afectiuni ale feței, gâtului sau ale oaselor craniului.

Cu ce se ocupă chirurgia oro-maxilo-facială?

Chirurgia oro-maxilo-facială se ocupă cu tratamentele chirurgicale buco-maxilo-faciale și reconstrucția dinților. Printre tratamentele chirurgicale efectuate de un chirurg buco-maxilo-facial se află chirurgia cancerelor cavității orale. Chirurgia dentară mai include, de asemenea, și procedurile de corectare a articulațiilor maxilarului.

Chirurgia dento-alveolară se ocupă cu rezolvarea problemelor sistemului dento-maxilar, precum extracții dentare dificile, chisturi maxilare, chirurgia protetică și parodontală, sinus lift, chirurgia endodontică, traumatismele dento-parodontale, implanturile dentare, etc. 

Una dintre aceste manopere este adiția osoasă. Adiția osoasă denumită și augmentarea osoasă este o procedură chirurgicală folosită pentru a reface osul pierdut, și pentru a induce formarea de os nou în zone ale maxilarului unde există resorbţie osoasă cauzată de infecţie sau zone unde există edentaţii vechi. Această procedură specifică implantologiei se referă la refacerea cantității de os necesară inserării unui implant.

Chirurgia oro-maxilo-facială zona Unirii la CEC Dental Clinic

La CEC Dental Clinic efectuăm o gamă variată de manopere dentare pentru diverse probleme și afecțiuni dentare. Printre aceste manopere se află:

– Extracție dentară;

– Adiție os;

– Rezecția apicală;

– Sinus lift extern și aplicare de os;

Sinus lift intern;

– Excizie mucoasă hiperplazica;

– Extirpare tumorete simple;

– Decapusonare dentară;

– Chistectomie ;

– Frenectomie;

-Ablație torus maxilar/mandibular;

Dr Alexandru Roșca, medic specialist în chirurgie Oro-Maxilo-Facială și Implantologie Avansată 

Un chirurg BMF necesită o dublă calificare în medicină și stomatologie și se ocupă adesea de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor care necesită expertiză din ambele specialități. Dr Alexandru Roșca, medic specialist în chirurgie Oro-Maxilo-Facială și Implantologie Avansată oferă pacienților noștri soluții pentru:

  • Tratarea problemelor dentare care afectează zona buco-maxilo-facială;
  • Extracția dinților afectați și pregătirea pentru implanturi dentare și proteze.

În cadrul CEC Dental Clinic toate procedurile se realizează sub anestezie locală, astfel disconfortul pentru pacient va fi foarte mic.

Lasă un răspuns