Servicii

Implant Straumann

Implanturi dentare Straumann: calitate superioară și confort durabil

Descoperă avantajele implanturilor dentare Straumann, recunoscute în întreaga lume pentru standardele lor optime de funcționalitate, confort sporit și estetică îmbunătățită.

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan și aliaje specifice, introdus în os pentru a înlocui absența unuia sau mai multor dinți. Funcționează ca o rădăcină artificială, oferind suport pentru coroana dentară definitivă și redând aspectul și funcționalitatea similară dinților naturali. Tratamentul cu implanturi dentare este o alternativă eficientă și durabilă la protezele dentare tradiționale.

Implantul Straumann: calitate elvețiană de excepție

Colaborarea cu medici specializați în ortodonție la CEC Dental Clinic implică evaluarea fiecărui caz printr-un dosar ortodontic detaliat, ce include fotografii intraorale și extraorale, radiografii dentare și de profil, precum și modele de studiu. Documentăm evoluția tratamentului pentru o monitorizare precisă, realizăm imagini precise pentru o diagnosticare corectă și analizăm detaliat structura dentară, oferind o perspectivă completă asupra cazului.

Implanturi Straumann la CEC Dental Clinic

În cadrul clinicii stomatologice CEC Dental Clinic, situată într-o zonă accesibilă și centrală din sectorul 3, pe Bulevardul Unirii, echipa multidisciplinară poate crea cu ușurință un plan de tratament pentru a beneficia de implant de cea mai buna calitate, eficientizând timpul pacientului la fiecare vizită și pe durata totală a tratamentului.