Estetică dentară zona Unirii

Estetică dentară zona Unirii efectuată într-o clinică modernă, de medici stomatologi cu experiență care folosesc tehnologie de ultima oră. La CEC Dental Clinic beneficiați de servicii de calitate și complete de:

  • parodontologie
  • estetică dentară
  • protetica dentară
  • implantologie
  • chirurgie dentară
  • ortodonție
  • pedodonție
  • stomatologie generală

Estetică dentară zona Unirii

Zâmbetul este cartea de vizită, astfel încât multe persoane apelează la servicii profesionale de estetică dentară. Estetica dentară nu înseamnă doar o schimbare a zâmbetului, de aceea este important să vă adresați unui cabinet stomatologic pentru a obține rezultatul dorit.  

Estetică dentară zona Unirii, la CEC Dental Clinic avem de o serie proceduri profesionale și eficiente, cu rezultate remarcabile și durabile.

Albire dentară cu laser 

La CEC Dental Clinic beneficiați de servicii de albire dentară profesională cu laserul dioda BIOLASE EPIC X. Efectuată în condiții de maximă siguranță, de către specialiștii clinicii noastre, albirea dentară cu laser vă va reda strălucirea și albul dinților de altădată.

Albirea dentară cu laser se efectuează doar în cabinetele stomatologice, și este cel mai eficient tratament de albire a dinților. Albirea dentară cu laser oferă multiple beneficii:

– rezultate imediate,

– dinții își păstrează culoarea timp îndelungat,

– nu afectează smalțul dinților,

– nu provoacă sensibilitate.

Laserele dentare Epic sunt printre cele mai performante lasere stomatologice, cu rezultate incredibile, durata unei sesiuni de tratament fiind de numai 20 de minute. În cazul albirii dentare cu laser, dinții pot deveni cu până la 12 nuanțe mai albi.

Albirea dentară cu lampa Beyond II

Dacă ați visat vreodată la un zâmbet mai alb, tratamentul de albire a dinților cu lampa Beyond tratament ar putea fi cel potrivit. 

Procesul de albire a dinților este un tratament stomatologic simplu și eficient împotriva petelor, al decolorării și al smalțului galben. Albirea profesională a dinților vă poate ajuta să obțineți un zâmbet vizibil mai alb și vă poate ajuta să vă creșteți stima de sine, ajutându-vă să zâmbiți cu mândrie.

Prin albirea profesională a dinților, puteți îndepărta petele și decolorările cauzate de multe lucruri, inclusiv:

– Proces natural de îmbătrânire;

– Igienă dentară slabă;

– Cafea, ceai, vin, sifon și alte lichide care colorează;

– Fumatul și alte forme de consum de tutun;

– Medicamente;

Estetică dentară zona Unirii la CEC Dental Clinic 

În cadrul CEC Dental Clinic ai acces la cele mai avansate tehnologii din domeniu de estetică dentară în zona Unirii pentru a-ți menține zâmbetul frumos și sănătos. Programează-te și bucură-te de servicii de profesionale într-o locație premium. 

Articole similare