Lampa de albire Beyond

Lampa de albire Beyond Ultra II

În clinica CEC Dental Clinic beneficiezi de cea mai recentă și modernă versiune a lămpii de albire din seria Beyond. Beyond Ultra II încorporează tehnologia cu ultrasunete pentru a obține un zâmbet strălucitor, repede și fără probleme.

Datorită tehnologiei folosite, cu Beyond Ultra II gelul de albire țintește mai complet smalțul. Ca urmare, timpul de tratament este redus, oferind aceleași rezultate, însemnând totodata mai puțină sensibilitate și o satisfacție mai mare pentru pacient.

Beyond II ULTRA este un sistem de albire cu tehnologie ultrasonică care oferă rezultate superioare de albire într-un timp scurt de tratament. BEYOND II are opțiunea capacității de unitate de lumină secundară pentru tratarea a doi clienți simultan. 

Când este utilizat în combinație cu formula de albire BEYOND, care conține peroxid de hidrogen (H2O2) și dioxid de siliciu (SiO2), rezultatul final este dinți mai albi și mai strălucitori, într-un timp scurt. 

Opțiunile de albire pot fi setate la putere luminoasă scăzută, medie ori ridicată pentru un tratament personalizat care se potrivește cel mai bine fiecărui pacient/persoană în parte.

Beyond II Ultra

Beneficii

  • Iluminarea cu LED oferă o albire superioară în mai puțin timp.
  • Formula de gel de albire BEYOND II asigură albirea în adâncul dinților și un finisaj alb lucios.
  • Tratamentul confortabil, de treizeci de minute, lasă dinții cu 5 până la 14 nuanțe mai albi, cu îmbunătățiri medii de nuanță mai mari de 8 nuanțe.